Strand House, Rosslare

A Client approached O’Donnell + Tuomey Architects with a fantastic site on a hillside overlooking Rosslare Strand and the Architects proposed a three level house in exposed reinforced concrete with the lowest level constructed below ground level at the rear.

The Architects design for Strand House called for large open span spaces within the house with cantilevering corners so as to exploit the views from the house. While this was difficult to achieve using concrete, it was designed by CORA using Finite Element software and constructed as proposed.

 

Project Details:

Client:           Private

Architects:    O’Donnell+Tuomey Architects

 

By |2017-08-02T15:29:16+00:00June 8th, 2014|Project Photos, Residential Projects|0 Comments

Leave A Comment

This website uses cookies and third party services. Ok